ЖИТТЯ

Прикріпив гранату до воріт: на Дніпропетровщині затримали 64-річнийго чоловіка за замах на вбивство

9 жовтня у Кривому Розі невідомий прикріпив гранату біля будинку 83-річної жінки. Коли вона відчинила ворота прогримів вибух. Постраждалу з тілесними ушкодженнями доставили до лікарні. 

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби Національної поліції у Дніпропетровській області.

Встановивши обставини злочину правоохоронці затримали 64-річнийго місцевого мешканця. 14 листопада за місцем його мешканця провели обшук та вилучили ще три гранати із запалами. Боєприпаси направили на проведення експертизи.

Чоловіка затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. 15 листопада йому повідомили про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 15, п. 5 ч. 2 ст. 115 (замах на умисне вбивство) та ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині 17-річного хлопця жорстоко побив товариш. Також мешканця Нікополя засудили до 10 років за ґратами через смертельне ДТП. У чоловіка алкоголь в крові перевищував норму в 17 разів.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас