ЖИТТЯ

На Дніпропетровщині затримали групу підлітків, яких підозрюють у жорстокому вбивстві

У Дніпрі затримали групу підлітків. Семеро хлопців віком від 14 до 19 років підозрюються у скоєнні умисного убивства, замаха на вбивство та побиття чоловіка. Підлітки могли скоїти і аналогічні злочини, тож правоохоронці продовжують слідчі дії.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби Національної поліції у Дніпропетровській області.

В ніч з 2 на 3 грудня підлітки виявили безпритульну жінку у покинутій будівлі. Нападники побили її та завдали чисельних ударів ножем. Внаслідок отриманих травм постраждала померла.

Цієї ж ночі трапився замах на вбивство чоловіка, який мешкав у недобудові. З травмами постраждалий зміг втекти. Чоловік добіг до автовокзалу де попрохав викликати швидку. Також підлітки можуть бути причетні до побиття безхатька в укритті на Європейській площі.

Поліцейські встановили всіх учасників подій під час досудового розслідування. Поліцейські провели близько десяти обшуків, встановили коло їх знайомств та свідків, зібрали повну доказову базу для притягнення їх до відповідальності.

Також поліцейські отримали інформацію, що діями підлітків може керувати 23-річний мешканець Дніпра, який знаходиться в місцях позбавлення волі. Спілкування відбувалося в спільній групі у месенджері. Там пропагувалось насилля та радикальні злочинні дії. Туди ж вони скидали відео вчинених злочинів. В його камері проведено обшук та вилучено мобільний телефон. Для перевірки долучили співробітників кіберполіції.

У Дніпрі затримали групу підлітків

У Дніпрі затримали групу підлітків

Семеро хлопців віком від 14 до 19 років підозрюються у скоєнні умисного убивства

Семеро хлопців віком від 14 до 19 років підозрюються у скоєнні умисного убивства

Їм загрожує позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років

Їм загрожує позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років

Семеро нападників затримані в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Двох затримали на Донеччині. Зловмисникам повідомили про підозру в умисному вбивстві, скоєному з хуліганських мотивів, що передбачено п. 7 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України. Їм загрожує позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічне ув’язнення. Суд обрав підозрюваним запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Слідство триває.

Раніше ми повідомили про те, що у Кривому Розі за вбивство затримали 30-річного мешканця Харківської області. Також на Дніпропетровщині за жорстоке вбивство дружини затримали 24-річного чоловіка.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас