ЖИТТЯ

На зупинці вдарив жінку по голові та відібрав сумку: у Марганці затримали студента

У Марганці поліцейські затримали 18-річного студента. На зупинці він вдарив жінку в обличчя та відібрав у неї сумку. З місця події втік.

Про це повідомляє пресслужба районного управління поліції Нікополя, передає Інформатор.

Злочин стався 1 січня по вулиці Єдності у Марганці. Близько 7-ї ранку на зупинці жінка очікувала автобус. До неї підійшов хлопець та вдарив кулаком в обличчя. Жінка знепритомніла.

Нападник забрав у неї сумку з мобільним телефоном та грошима у сумі 1700 гривень і 500 доларів. Особу хлопця поліція встановила. Ним виявився студент одного з місцевих навчальних закладів.

Того ж дня нападника затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Викрадене майно повернули власниці.

Вдарив жінку по голові та відібрав сумку

Вдарив жінку по голові та відібрав сумку

2 січня затриманому повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченому ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині 17-річного хлопця жорстоко побив товариш. І про те, що 42-річний чоловік пограбував жінку похилого віку. І про те, що на Дніпропетровщині троє чоловіків увірвалися до будинку сімейної пари і забрали 5 млн грн у різній валюті.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас