ЖИТТЯ

Забрали 5 млн грн у різній валюті: на Дніпропетровщині троє чоловіків увірвалися до будинку сімейної пари

На Дніпропетровщині затримали трьох учасників злочинної групи за розбійний напад на сімейну пару. Вони увірвалися до чужого будинку. Побили та зв’язали 73-річну жінку. Після чого забрали цінне майном та заощадження родини.

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції в Дніпропетровській області, передає Інформатор.

Злочин стався близько 7-ї години ранку в одному із сіл Лозуватської  ТГ Криворізького району. Зловмисники заздалегідь планували напад.

Увірвалися до будинку, побили жінку, зв’язали їй руки і ноги. Знайшли сховок родини, звідки забрали понад 1,5 млн гривень, 27 тисяч євро, 30 тисяч доларів, а також ювелірні прикраси.

Правоохоронці встановили причетних до злочину. Ними виявились троє раніше судимих місцевих жителів віком 36, 32, та 25 років.

26 грудня вдома у фігурантів провели обшуки. У них вилучили пістолет, боєприпаси, викрадені золоті прикраси та срібну монету, а також наркотичні речовини, обладнання для відеоспостереження, рації, мобільні телефони та інше. Все це направили на експертизу.

Наразі двом зловмисникам повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій) та вручили клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

На Дніпропетровщині троє чоловіків увірвалися до будинку сімейної пари

На Дніпропетровщині троє чоловіків увірвалися до будинку сімейної пари

Двом зловмисникам повідомили про підозру

Двом зловмисникам повідомили про підозру

Забрали 5 млн грн у різній валюті

Забрали 5 млн грн у різній валюті

Всіх учасників затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Після результатів експертизи їм визначать міру покарання. Також слідчі збирають доказову базу про притягнення чоловіків до відповідальності за ч. 1 ст. 263, ч. 2 ст. 307 КК України. Крім цього, вони перевіряються на причетність до вчинення інших злочинів.

Побили жінку, зв’язали їй руки і ноги

Побили жінку, зв’язали їй руки і ноги

Також на Дніпропетровщині 17-річного хлопця жорстоко побив товариш. І про те, що 42-річний чоловік пограбував жінку похилого віку. І про те, що у Нікополі за декілька годин знайшли та затримали грабіжника.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас