ЖИТТЯ

Разом випивали: на Дніпропетровщині 17-річного хлопця жорстоко побив товариш

Нещодавно фельдшерська бригада з Новомосковська рятувала підлітка. Небайдужі перехожі зателефонували на номер “103” та повідомили про побитого юнака. У нього була травма голови кровотеча. За три хвилини після надходження виклику постраждалому надавали медичну допомогу.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на публікацію Тетяни Єсич, співробітниці станції Новомосковського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Виявилось, 17-річного хлопця побив знайомий, який випивав разом з ним. Зловживання алкоголем, підвищує ризик травм та міжособистісного насильства, нагадують медики.

Підлітка госпіталізували до лікарні з діагнозом: ЗЧМТ, струс головного мозку, рвані рани волосистої ділянки голови, верхньої губи, алкогольне сп’яніння. Допомогу постраждалому надала фельдшерська бригада ЕМД Новомосковської станції у складі Наталії Біляєвої та Василя Обдимка. Лікарі просять батьків своєчасно звертати увагу на психологічні проблеми дітей.

Наталія Біляєва та Василь Обдимко

Наталія Біляєва та Василь Обдимко

Також про те, що у Нікопольському районі на дитячому майданчику знайшли без свідомості 10-річну дівчинку. І про те, що на Дніпропетровщині 12-річний хлопець впав у алкогольну кому. Також мешканця Нікополя засудили до 10 років за ґратами через смертельне ДТП. У чоловіка алкоголь в крові перевищував норму в 17 разів.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас