Нікополь До сайту

Забрали 5 млн грн у різній валюті: на Дніпропетровщині троє чоловіків увірвалися до будинку сімейної пари

На Дніпропетровщині затримали трьох учасників злочинної групи за розбійний напад на сімейну пару. Вони увірвалися до чужого будинку. Побили та зв’язали 73-річну жінку. Після чого забрали цінне майном та заощадження родини.

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції в Дніпропетровській області, передає Інформатор.

Реклама

Злочин стався близько 7-ї години ранку в одному із сіл Лозуватської  ТГ Криворізького району. Зловмисники заздалегідь планували напад.

Увірвалися до будинку, побили жінку, зв’язали їй руки і ноги. Знайшли сховок родини, звідки забрали понад 1,5 млн гривень, 27 тисяч євро, 30 тисяч доларів, а також ювелірні прикраси.

Реклама

Правоохоронці встановили причетних до злочину. Ними виявились троє раніше судимих місцевих жителів віком 36, 32, та 25 років.

26 грудня вдома у фігурантів провели обшуки. У них вилучили пістолет, боєприпаси, викрадені золоті прикраси та срібну монету, а також наркотичні речовини, обладнання для відеоспостереження, рації, мобільні телефони та інше. Все це направили на експертизу.

Реклама

Наразі двом зловмисникам повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій) та вручили клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

На Дніпропетровщині троє чоловіків увірвалися до будинку сімейної пари

Двом зловмисникам повідомили про підозру

Забрали 5 млн грн у різній валюті

Всіх учасників затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Після результатів експертизи їм визначать міру покарання. Також слідчі збирають доказову базу про притягнення чоловіків до відповідальності за ч. 1 ст. 263, ч. 2 ст. 307 КК України. Крім цього, вони перевіряються на причетність до вчинення інших злочинів.

Побили жінку, зв’язали їй руки і ноги

Також на Дніпропетровщині 17-річного хлопця жорстоко побив товариш. І про те, що 42-річний чоловік пограбував жінку похилого віку. І про те, що у Нікополі за декілька годин знайшли та затримали грабіжника.

Реклама

Альона Антонова