ЖИТТЯ

На Дніпропетровщині 41-річний псевдоволонтер збирав гроші на ЗСУ

Поліцейські Кривого Рогу викрили 41-річного псевдоволонтера. Чоловік обіцяв придбати амуніцію на потреби ЗСУ. А сам витрачав кошти на власні потреби. Сума завданих збитків становить близько 20 тисяч гривень.

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції Дніпропетровської області, передає Інформатор.

Підозрюваний пообіцяв придбати плити до бронежилетів для військових. Обов’язковою умовою була передоплата для закупівлі товару. Отримавши гроші на банківську картку, чоловік обірвав зв’язок із замовником.

7 грудня поліцейські провели обшук за місцем проживання псевдоволонтера. У нього вилучили банківські картки, мобільний телефон, сім-карти та комп’ютерну техніку.

На Дніпропетровщині 41-річний всевдоволонтер збирав гроші на ЗСУ

На Дніпропетровщині 41-річний всевдоволонтер збирав гроші на ЗСУ

22 грудня чоловіку повідомили про підозру у скоєні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині викрили директора навчального закладу на махінації з вугіллям на понад 1,3 млн гривень. І про те, що військовослужбовця Нікопольського РТЦК та СП судитимуть за вимагання хабаря. Також у Нікополі посадовця вимагала хабар за оренду приміщення під волонтерський пункт.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас