ЖИТТЯ

Збирав гроші на автівку для ЗСУ та лікування вигаданої хвороби: у Дніпропетровській області викрили 21-річного псевдоволонтера

На Дніпропетровщині викрили псевдоволонтера. 21-річний чоловік  збирав кошти нібито на автомобіль для військових та на лікування вигаданої хвороби.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби головного управління Національної поліції у Дніпропетровській області.

21-річний чоловік повідомив своєму керівництву за місцем роботи, що він занедужав на тяжку хворобу і потребує значних коштів на лікування. Довірившись, колеги розпочали добровільний збір грошей. Зібрані кошти віддали “хворому” чоловіку, та він витратив їх на особисті потреби.

Він вирішив не зупинятись та назвавшись волонтером, розпочав збір грошей на автомобіль для військових ЗСУ. Однак і цього разу, гроші, які перерахували довірливі люди на потреби українських військових, чоловік витратив на особисті потреби.

31 січня чоловіку повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Також під час досудового розслідування буде перевірена причетність чоловіка до скоєння аналогічних злочинів.

Раніше ми повідомили про те, що мешканка Томаківки зібрала понад 2 мільйони гривень для допомоги захисникам. Детальніше – тут.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас