ЖИТТЯ

На Дніпропетровщині за жорстоке вбивство дружини затримали 24-річного чоловіка

Чоловік завдав жінці декілька ножових поранень у груди. Потім зачинився у будинку та погрожував вчинити суїцид. Після чотирьох годин перемовин за участі психолога та співробітників спецпідрозділу КОРД, підозрюваного вдалося затримати. 

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції в Дніпропетровській області, передає Інформатор.

Злочин стався 11 липня, близько 23-ї години вечора, в смт Васильківка Синельниківського району. До поліції надійшло повідомлення про сварку між чоловіком та дружиною. На місці події працівники кримінальної поліції Синельниківського РУП виявили 24-річного чоловіка, який перебував у стані алкогольного сп’яніння. Він зачинився у будинку та погрожував вчинити самогубство, якщо поліцейські будуть намагатися зайти до будинку.

За жорстоке вбивство дружини затримали 24-річного чоловіка

За жорстоке вбивство дружини затримали 24-річного чоловіка

Правоохоронці декілька годин намагалися домовитися з агресивно налаштованим чоловіком. В результаті працівники КОРД в ході спецоперації затримали  чоловіка.

Під час огляду в будинку було виявлено тіло 24-річної жінки зі смертельними ножовими пораненнями. З місця злочину вилучили знаряддя злочину – ніж.

Нападника затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі управління поліції вручили йому повідомлення про підозру за   ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).

Раніше ми повідомили про те, що у Нікополі 38-річна жінка поранила чоловіка ножем у живіт. Також був випадок, коли 39-річна жінка після «застілля» не помітила ножа в грудях та прокинулася в калюжі крові.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас