ЖИТТЯ

На якому етапі будівництво магістрального водогону що забезпечить водою Нікопольщину

Будівництво водогону що забезпечить водою Нікополь продовжується. Цілодобово на будівництві у три зміни працює понад 1200 людей. По всій довжині водогону будуть розташовані 13 насосних станцій.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Дніпропетровській області.

На першій ділянці водогону Інгулець – Південне водосховище робітники монтують металоконструкції, встановлюють кранбалки та монтують насоси. Наразі тут працює 397 людей та 148 одиниць техніки.

На ділянці Марганець – Нікополь – Покров влаштовують камери перемикання та проводять роботи з бетонування. На ділянці задіяно 332 працівники і 68 одиниць техніки.

На ділянці Запоріжжя – Томаківка – Марганець тривають роботи з бетонування, будівельники влаштовують тумби під насоси і проводять приєднання труб водогону до насосних станцій. Наразі тут працює 529 робітників і 211 одиниць техніки.

Раніше ми повідомили про те, що у Нікополі працює 15 «Пунктів Незламності». Також ми повідомляли, що через похолодання в енергосистемі України виник дефіцит.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас