Нікополь До сайту

Загинув потрапивши під ворожий обстріл: у Нікополі в останню путь проведуть металурга

5 грудня під час виконання бойового завдання загинув сержант 60-ї окремої механізованої Інгулецької бригади Володимир Гетік на позивний «Іванич». В мирному житті чоловік працював електрогазозварником на НЗФ. Володимир був душею колективу. 

Про це повідомили в групі “Нікополь Феросплавний”, передає Інформатор.

Реклама

Свою роботу любив настільки, що жодного разу її не міняв. Заряджав позитивом інших.

У 2017-му році Володимир Гетік долучився до АТО. Воюючи на сході країни, неодноразово був нагороджений відзнаками різних рівнів.

З початком повномасштабного вторгнення приєднався до лав ЗСУ.  Загинув потрапивши під ворожий обстріл «Граду» групи евакуації поблизу н. п. Лиману Першого, Харківської області.

Реклама

У Захисника України залишилась мама, сестри, дружина, дочка та син. «Володимир до останнього подиху непохитно вірив у перемогу України над окупантами. І нам велів вірити. Це такий нам усім заповіт його. Він був щирим, добрим, люблячим. Справжній патріот. Нам усім його дуже бракуватиме», – каже дружина Ірина Гетік.

Команда НЗФ висловлює глибокі співчуття рідним, близьким та друзям загиблого. Прощання із Володимиром Гетіком відбудеться в понеділок, 18 грудня.

Реклама

Раніше ми повідомили про те, що у Нікополі провели в останню путь молодшого сержанта Олександра Катрана, який загинув під час виконання бойового завдання. Також у боях за Україну загинув молодший сержант з Нікополя. І про те, що на війні загинув 27-річний стрілець-оператор з Покрова. Також в останню путь провели Ігоря Донецького, який загинув поблизу Кліщіївки.

Альона Антонова

Реклама