ЖИТТЯ

Залишилась мати, дружина і маленький син: на Донецькому напрямку загинув металург з Нікополя Василь Дрозд

З сумом повідомили про смерть металурга з Нікополя. Василь Дрозд загинув під час виконання бойового завдання на Донецькому напрямку 31 жовтня. Він був працівником НЗФ і сержантом 17-ої окремої танкової Криворізької бригади. 

Про це повідомили в групі “Нікополь Феросплавний”, передає Інформатор.

15 років Василь віддав роботі на металургійному підприємстві. Працював в охороні. Василь був гарною, компанійською людиною. Любив свою роботу, справжній професіонал, розповідають про нього колеги.

До НЗФ чоловік понад рік пропрацював патрульним, мав спеціальну вищу освіту. А до цього відслужив прикордонником в армії. Василь мав хист та бажання до роботи у силових структурах, тому служба йому подобалась, кажуть колеги.

З 2015 року Василь брав участь в АТО, за що мав відповідні нагороди. Побратимів своїх завжди у всьому підтримував. Готовий був душу за друзів віддати, а інакше на передовій не можна, розповідають про нього рідні.

Після служби в АТО повернувся на рідне підприємство. Одружився та став щасливим батьком сина.

Однак війна перервала спокійне життя. З першого дня Василь приєднався до лав ЗСУ. Довгий час працював на передовій артилеристом. Тільки нещодавно отримав новий фах – оператор дронів. Після навчання його одразу перевели на Бахмутський напрямок. Там, у селищі Кліщіївка, чоловік загинув при виконанні бойового завдання.

Василь був надзвичайно гарним другом, люблячим сином, надійним братом та коханим чоловіком для своєї дружини. Дуже любив свою родину, все для них робив. Саме таким його запам’ятають рідні.

У загиблого Героя залишилась мати Ніна, брат Олександр, дружина Людмила та маленький син Владислав. Команда НЗФ висловлює щирі співчуття родині, близьким та друзям загиблого. Прощання з Василем Дроздом відбудеться у вівторок, 7 листопада.

Інформатор висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблого…

Раніше ми повідомили про те, що у Нікополі провели в останню путь молодшого сержанта Олександра Катрана, який загинув під час виконання бойового завдання. Також у боях за Україну загинув молодший сержант з Нікополя. І про те, що на війні загинув 27-річний стрілець-оператор з Покрова. Також в останню путь провели Ігоря Донецького, який загинув поблизу Кліщіївки.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас