ЖИТТЯ

На Дніпропетровщині в санітарному автомобілі жінка народила четверту дитину

Тиждень тому медикам надійшло повідомлення про перейми. Народжувала 31-річна жінка в одному з населених пунктів Новомосковського району. На виклик відправилась місцева бригада станції екстреної медичної допомоги у складі лікаря Алли Копитько, фельдшера Андрія Бабайцева та водія Володимира Коцюби.

Про це у Facebook повідомила медикиня Тетяна Єсич, передає Інформатор.

У породіллі перейми тривали вже близько двох годин. Жінка перебувала на обліку з приводу 4 вагітності терміном 39 – 40 тижнів.

Її хотіли відвести до акушерського відділення. Однак пологи не чекають і їх довелось стрімкі приймати в санітарному автомобілі. Завдяки професійним діям медиків, пологи пройшли без ускладнень для матері та немовляти.

Народився доношений хлопчик, який криком сповістив про свою появу на світ. Породіллю з немовлям госпіталізували в акушерське відділення Новомосковська. Малюку побажали міцного здоров’я та щасливого дитинства під мирним небом.

Раніше ми повідомили про те, що у Нікополі дружина загиблого воїна народила дівчинку. Також породілля з Марганця народила хлопчика по дорозі до лікарні. І про те, що у Дніпропетровській області народилась дівчинка вагою 6 кілограмів.

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас