ЖИТТЯ

“Дуже хотів бути з нами у пологовому”: у Нікополі дружина загиблого воїна народила дівчинку

Серце розривається від важких життєвих ситуацій. Одну з яких повідала директор пологового будинку Нікополя Лідія Білик. Сумна історія має щасливе продовження, адже поява на світ дитини – продовження батька, якого, на жаль, забрала війна. 

Про це стало відомо з Facebook, повідомляє Інформатор.

Лідія Білик розповіла, що під час її чергування, у приймальному відділенні на пологи оформлялась молода, тендітна жінка. Вона сміливо та впевнено відповідала на запитання медиків, збираючи анамнез.

Але її реакція на питання про присутність партнера на пологах стала для всіх не очікуваною. Жінка затулила обличчя руками і тихо заплакала. Зависла пауза, після чого жіночка, протерши сльози руками і подивившись у здивовані обличчя медиків тихо відповіла:

“Він дуже хотів і він готувався бути з нами у пологовому, йому обіцяли відпустку. Але…. два тижні тому він загинув на фронті”.

Пологи пройшли легко та швидко. У цей світ прийшла міцна, здорова дівчинка, яка заявила про себе гучним та барвистим криком життя. Життя, яке незважаючи ні на що, продовжується та дає нам сили, надію і віру в нашу найскорішу Перемогу.

Міцно обіймаючи та цілуючи свою новонароджену донечку, з усмішкою на обличчі та сльозами на очах, жінка вимовила: “Шкода, що тато не дочекався…”
Підписники соцмережі співчували втраті жінки. Пережити таке – нелегка справа. Важко підібрати втішні слова. Нехай донька стане розрадою для матері. Найкраще у родини попереду!
Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас