ЖИТТЯ

Вперше приймала пологи: породілля з Марганця народила хлопчика по дорозі до лікарні

Незважаючи на важку ситуацію в країні, на світ з’являються українці. Так, одного липневого дня, о 6:15, на центральну оперативну диспетчерську надійшов виклик з Марганец. У жінки на 40-тижні вагітності почалися перейми.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на группу у Facebook “Типовий Марганець”.

На виклик виїхала бригада ЕМД № 23 у складі фельдшера з МНС Анісії Козюменко та водія Віктора Вітько. Прибувши на місце виклику, фельдшер оглянула породіллю.

Медики прагнули транспортувати жінку у профільний медичний заклад Дніпра. Але, в дорозі, стан породіллі різко погіршився. Почалися перейми та фельдшеру довелося вперше прийняти пологи.

Фельдшер Анісія Козюменко вперше приймала пологи

Фельдшер Анісія Козюменко вперше приймала пологи

На світ з’явився хлопчик. Матері та новонародженому була надана кваліфікована допомога. Після чого їх доставили в пологове відділення Дніпра в задовільному стані.

У коментарях в соцмережі місцеві пишуть дякують бригаді за сумлінну працю. Відмічають фельдшера Анісію Козюменко, яка не раз надавала першу допомогу з з високим рівнем професійності.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині 20-річна жінка народила хлопчика по дорозі до  лікарні. Також лікарі “швидкої” в домашніх умовах прийняли пологи у неповнолітньої дівчини.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас