ЖИТТЯ

У лікарні Мечникова нейрохірург з США оперував пораненого захисника

З фронту до лікарні Мечникова доставили захисника. Чоловік отримав важке поранення голови. До глибокої ночі його оперували кращі хірурги лікарні разом з нейрохірургом з США.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення головного лікаря лікарні імені Мечнікова Сергія Риженко.

Чоловік знаходився у комі ІІ ступеня. При комп’ютерній томографії виявили велика травматичну гематому лівої скроневої частки мозку, багатоуламковий перелом лівої скроневої кістки з переходом на основу черепа із зануренням кісткових уламків в речовину мозку.

Нейрохірург з США Кім Райт зробив тисячі таких операцій у різних гарячих точках. Тепер хірург приїхав до України, аби отримати досвід лікарів Мечникова.

“Гордий тим, що оперує з лікарями Мечникова, що мають майже 10-річний досвід операцій при бойовій травмі. Пишається халатом лікарні Мечникова, який разом з подякою подарували на оперативній нараді. Всі разом сьогодні провели сумісний обхід з Кімом Райтом по реанімації. Олег одужує.”, – пише Сергій Риженко.

Раніше ми повідомили про те, що лікарі Мечникова врятували життя Захисника з пораненням серця та голови. Також у Мечникова рятують 47-річного чоловіка, якому вибухом розтрощило ноги.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас