ЖИТТЯ

У Нікополі через обстріл загинула 67-річна жінка і постраждав її чоловік: медики “швидкої” розповіли подробиці

На минулому тижні серед білого дня почався обстріл Нікополя. Люди в цей час займалися своїми справами, поралися по господарству. Російські загарбники поцілили зі ствольної артилерії по селу на узбережжі, а потім запустили декілька БПЛА по самому місту. Тоді на номер “103” надійшов виклик від оператора поліції. Він повідомив про двох потерпілих у Нікополі

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на публікацію Валентини Марченко, співробітниці станції обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

10 листопада один із дронів поцілив по приватному будинку у Нікополі. На виклик негайно виїхала місцева бригада у складі фельдшера Валентина Поєдинкова та водія Рудницького Сергія.

Лікарі перші прибули на місце події. Швидко надали допомогу постраждалому чоловіку. У нього було осколкове поранення плеча та стегна. На жаль, його дружина загинула. З огляду на те, що над водосховищем в полі зору висів ще один дрон, постраждалого скоріше вивезли з небезпечної зони до лікарні.

Налають допомогу потерпілим людям, не дивлячись на потенційну небезпеку

Налають допомогу потерпілим людям, не дивлячись на потенційну небезпеку

Раніше ми повідомили про те, що у Марганці зіткнулися дві автівки та збили пішохода. І про те, що на Дніпропетровщині двоє залізничників потрапили під електричку. І про те, що у колодязі теплотраси знайшли тіло чоловіка.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас