ЖИТТЯ

Дві ДТП в один день: у Марганці зіткнулися дві автівки та збили пішохода

Протягом доби, 12 листопада, на “103” надійшли два виклики з приводу дорожньо-транспортних пригод у Марганці. Там зіткнулися два автомобілі, а також збили пішохода. На обидва виклики виїжджала одна й та сама місцева бригада медиків.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на публікацію Володимира Грабового, завідувача підстанції, лікаря МНС в обласному центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Перший виклик – зіткнення двох легкових автомобілів. Один з водіїв перебував у стані алкогольного сп’яніння. В результаті до місцевої лікарні доставили трьох постраждалих. Вони у середньому стані важкості. На місці події вони отримали якісну медичну допомогу.

Згодом сталася інша ДТП у Марганці. Збили 45-річного чоловіка. У нього діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та закритий перелом правого стегна та гомілки. Постраждалого також доставили у травматологічне відділення для подальшого лікування.

Допомогу постраждалим на місці події надавали фельдшери Євген Нечипоренко та Юлія Ведмідь, а також водій Віктор Вітько. Працівники екстреної медицини закликають водіїв та пішоходів дотримуватися ПДР.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині двоє залізничників потрапили під електричку. І про те, що у колодязі теплотраси знайшли тіло чоловіка. Також написали про страшну аварію у Дніпрі: Toyota Land Cruiser Prado врізалася в опору моста і згоріли троє людей.

.Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас