ЖИТТЯ

На Дніпропетровщині тіло зниклого хлопчика виявили у колодязі: подробиці від поліції

14 листопада у  смт. Іларіоново Синельниківського району знайшли мертвим зниклого 4-річного хлопчика. Маленький Завар Калмиков впав у вигрібну яму, яка знаходиться поруч з магазином. Наразі на місці події працюють правоохоронці. 

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на пресслужбу ГУНП у Дніпропетровській області.

Щоб з’ясування всі обставини ретельний огляд території проводить слідчо-оперативна група та співробітники криміналістичної лабораторії. Вони збирають речові докази. Відомо, що тіло хлопчика виявили в 10 метрах від того місця, де він зник.

Нагадаємо, дитина пропала 13 листопада, о 14:20 у смт. Іларіоново. Пошуки хлопчика вела поліція, кінолог з собакою, волонтери та інші служби. На жаль, знайти живим малого не вдалося.

Впав у вигрібну яму, яка знаходиться поруч з магазином

Впав у вигрібну яму, яка знаходиться поруч з магазином

Тіло 4-річного Завара Калмикова виявили правоохоронці у колодязі 14 листопада. Для встановлення причини смерті проводять судово-медичну експертизу. За даним фактом відкрили кримінальне провадження. Також розпочато досудове розслідування.

Раніше ми повідомили про зникнення двох хлопчиків віком 8 та 6 роківГеоргій Ковальов та Данило Литенець могли бути у будь-якому місті України. До пошуку дітей долучилася кінологічна група. Тіла померлих хлопчиків з кар’єру на Дніпропетровщині дістали гірничорятувальники. Матір одного з загиблих розповіла власну версію загибелі сина.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас