ЖИТТЯ

Вже дев’ятий день поліцейські Дніпропетровщини розшукують двох зниклих хлопчиків

Вже дев’ятий день в Дніпропетровській області тривають пошуки двох зниклих хлопчиків з Кривого Рогу. 8-річний Георгій Ковальов та 6-річний Данило Литенець пішли з дому 19 листопада та до цього часу не повернулися. Зазначається, що діти можуть бути у будь-якому місті України.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на публікацію поліції Дніпропетровської області.

Правоохоронці обстежили прилеглі території, парки, магазини, зупинки громадського транспорту, перевірили місця мешкання знайомих та близьких. Пошукові роботи тривають.

Прикмети Георгія: зріст близько 130 см, середньої статури, світле волосся, очі блакитні. Особливі прикмети: родима пляма під лівим оком. Був одягнений у синю куртку, сіру шапку з бубоном, чорні штани та кросівки.

Прикмети Данила: зріст близько 125 см, середньої статури, чорняве волосся, очі карі. Був одягнений у чорну куртку, темну шапку, чорні штани та чорні кросівки.

Якщо ви бачили дітей або знаєте, де можуть бути, будь ласка, подзвоніть до відділення поліції №6 за телефонами (096) 198-75-20(096) 822-09-02 або на лінію “102”.

Раніше ми повідомили про те, що у будинку на Дніпропетровщині знайшли тіла трьох людей. Нещодавно судили чоловіка, який кинув у дружину пляшку соку. Подробиці – тут

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас