ЖИТТЯ

З українського Нью-Йорка поліцейські Дніпропетровщини евакуювали матір з двома дітьми

Поліцейські Дніпропетровщини евакуювали з українського Нью-Йорка матір з двома дітками. Довгий час родина мешкала на прифронтовій території й не збиралась переїжджати. Останньою краплею стало влучання ворожої ракети у сусідній будинок. Його вона вщент знищила.

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції в Дніпропетровській області, передає Інформатор.

Тож, 4 листопада поліцейські офіцери громади Новомосковська Володимир Гужва та Ігор Волобуєв повернулися з Донеччини. На цей раз вони привезли з собою у матір з двома хлопцями. Меншому з дітей всього два рочки. Його звуть Тимурчік.

Тимурчіку всього 2 рочки

Тимурчіку всього 2 рочки

Володимир Гужва та Ігор Волобуєв

Володимир Гужва та Ігор Волобуєв

Нагадаємо, попередня успішна евакуація жителів сусіднього села була у липні. Правоохоронці доставили у безпечне місце 14-річного Іванка, його 4-річного братика Сашка, їх вагітну маму та бабусю.

Ця родина дізналася про гуманітарні рейси, які здійснюють поліцейські Дніпропетровщини. Аби діти були у безпеці, матір хлопчиків звернулася до правоохоронців по допомогу. Тоді поліцейські вивезли родину із зони обстрілів.

Раніше ми повідомили про те, що вдень загарбники вдарили по двох громадах Нікопольського району: двоє поранених, є загиблий. Також про те, що на Донецькому напрямку загинув металург з Нікополя Василь Дрозд.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас