ЖИТТЯ

Родина загиблого воїна з Томаківської громади отримала від Президента орден “Золота зірка”

27 жовтня рідним загиблих військовослужбовців ЗСУ та СБУ, Президент вручив ордени «Золота Зірка». Церемонія пройшла в Білій залі Героїв України Маріїнського палацу в Києві. Почесну нагороду передали матері та брату загиблого воїна з Томаківської громади. 

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на сайт Президента України.

У Києві 21 військовому було призначено звання Героя України посмертно. «Золоту Зірку» передали й родині зенітника, солдата Максима Ляха  з позивним “Фрост”. У квітні 2023 року м захищав Бахмут на Донеччині. Під час відбиття штурмових дій противника у травні зазнав прямого влучання снайперської кулі в серце та помер на місці. Йому на завжди 23 роки.

Почесну нагороду передали матері та брату загиблого воїна з Томаківської громади

Почесну нагороду передали матері та брату загиблого воїна з Томаківської громади

Нагадаємо, воїн був старшим сином в сім’ї волонтерів Лілії та Сергія Лях з Томаківської громади. Наприкінці вересня загиблому надали звання Герой України (посмертно). Відповідний Указ від 29 вересня 2023 року з’явися на сайті Президента України.

Раніше ми повідомили про те, що під час виконання бойового завдання загинув 51-річний воїн з Нікополя. Також про те, що у боях за Україну загинув молодший сержант з Нікополя. Також на війні загинув 27-річний стрілець-оператор з Покрова. І війна забрала життя рядового солдата з Нікополя.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас