ЖИТТЯ

У Бахмуті загинув син родини волонтерів з Томаківської громади

5 травня 2023 року, в Бахмуті, захищаючи наш з вами спокій і відвойовуючи Незалежність країни, героїчно загинув Максим “Фрост”. Воїн був старшим сином в сім’ї волонтерів Лілії та Сергія Лях з Томаківської громади.

Про це стало відомо з публікації у Facebook, повідомляє Інформатор.

Оксана Грищенко – мешканка Томаківки, розповіла про загиблого Максима Лях:

“Максим навчався 2 роки в вищому учбовому закладі в Польщі, закінчив Інженерну академію в Запоріжжя за професією банківська справа, навчався в академії “Шаг”. Тільки починав жити.

Назавжди в обіймах матері

Назавжди в обіймах матері

Максим мав безліч планів і мрій. Але підлий ворог це все перекреслив в мить. Він мав всі підстави як студент виїхати за кордон, але….В перші місяці війни він зі своїм молодшим братом Іваном пішли добровольцями боронити нашу країну. Весь час знаходилися в самих пекельних місцях Авдіївка, Бахмут…. Два брати не боячись ворога, не шкодуючи себе робили все можливе за для нашої перемоги”.

Вічна пам'ять герою!

Вічна пам’ять герою!

За 5 днів до свого останнього подиху він врятував свого молодшого брата. Пораненого, він витяг його з під обстрілів, що дозволило врятувати йому життя. Але… Не вберіг себе. Підлий ворог наніс смертельне поранення Максиму. Йому на завжди 23 роки, назавжди молодий та гарний.

Інформатор висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблого!

Раніше ми повідомили про те, що у районі Мар’їнки загинув 27-річний солдат з Покрова. Нагадаємо, що захищаючи Україну загинув 56-річний чоловік з Нікополя. В останню путь провели 48-річного чоловіка, який загинув від ворожого снаряду.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас