ЖИТТЯ

У Нікополі п’ять днів рятували бездомного пса

У Нікополі п’ять днів не могли витягти з пастки бездомного пса, на ім’я Лівсі. Він бігав по лабіринтах водостоку і ніяк не йшов на контакт. Щоб вибратися на поверхню, собаці змайстрували драбину.

Подія трапилась на території заводу ЖБК, передає Інформатор. Про це розповіла у Facebook керівник БФ “Нікопольський притулок для тварин “Шанс на життя” Олена Вошун.

Відчайдушний гавкіт про допомогу почули люди. Вони зрозуміли, в кий саме колодязь колишньої тепломережі й водостоку впав Лівсі. Спустилися і побачили, як у вузькій щілині метрів за 10-15 вглиб блищать очі собаки.

Почали думати, як витяги пса із пастки й закрити за ним прохід хоча б в одну з двох щілин. Але вже наступного ранку Лівсі кудись зник.

Проте вже вночі охоронці підприємства знову почули гавкіт, але вже в іншому колодязі, метрів за 20-30 від попереднього. Там, під землею ціла мережа ходів, більшість затоплена водою та мастилом. Людина пройти не зможе, а собака – запросто.

Рятівникам довелося лізти у колодязь і декілька годин знаходитись у воді аби замостити цеглою, камінням та дошками дно, щоб пес міг йти, а не пливти. А ще зробили для Лівсі драбинку на поверхню.

Собаці змайстрували драбину

Собаці змайстрували драбину 

“Вночі Лівсі розбудив своїх опікунів голосним гавкотом, бо зголоднів. Він вибрався з колодязя і відпочиває у своїй будці. Лапи трохи поранені, але ж в руки пес як і раніше не дається. Головне – він живий і вільний від страшної пастки, де чатувала страшна смерть”, – написала Олена Вошун.

Олена Іванівна завдячує усім, хто брав участь у порятунку собаки. Волонтери просять закрили колодязі хоча б гіллям, або камінням. Це не тільки для безпеки тварин, а ще й людей.

Раніше ми повідомили про те, що у Нікополі троє милих цуценят шукають дбайливих господарів. Також про те, що на Дніпропетровщині дівчинка знущалась над тваринами і записувала побиття на відео.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас