ВЛАДА

Не більші за чихуахуа: у Нікополі троє милих цуценят шукають дбайливих господарів

В цей нелегкий час навіть великі любителі домашніх тварин стримують себе від бажання завести собі нового улюбленця. І їх можна зрозуміти. Однак ми також знаємо, як котик чи собака вміє любити, допомагає людині зняти стрес і стає справжнім другом, особливо зараз, коли багато хто залишився на самоті. Навіщо собі відмовляти у задоволенні мати собаку.

Звичайно це вика відповідальність, бо собачку треба вакцинувати, вигулювати мінімум 2 рази на день, а цуценя бажано й більше. Купити необхідні побутові речі, навіть виховувати тваринку (ютуб у поміч).

Але ж не все так страшно, як можна собі уявити. Требі тільки бажання завести друга вже сьогодні й взятися до справи. А зайві прогулянки у будь-яку погоду ще нікому не зашкодили.

Інформатор пропонує вам звернути увагу на цих маленьких чотирилапих друзів. Троє цуценят з міста Покров шукають свої родини. У собачок ще не має власних імен, тож це дуже добре для майбутніх господарів.

Вони справжні собачки-компаньйони, не гірші за чихуахуа. Будуть майже такими мініатюрними. Плюс в тому, що малих сміливо можна брати з собою у справах, у подорож, за потреби переїжджати з місця на місце.

Всі троє народились від однієї собаки 24 червня. Людською мовою кажучи, вони родичі. Дві собачки та маленький пес. Проте в кожного з них свій характер.

Дуже контактна з трьох цуценят ось ця біленька красуня. Любить пограти, бути поруч, але не заважає.

Маленька собачка дуже контакта

Маленька собачка дуже контакта

Любить товариство з людиною

Любить товариство з людиною

А ось маленький песик більш тендітніший за його сестричок. І в цьому його привабливість. Поряд з ним краще не кричати, реагує навіть на це.

Дуже тендітний

Дуже тендітний

Ще одна маленька красуня ну дуже ласкава. Любить сидіти на ручках. І головне, будить зовсім маленькою.

Ласкава пухнаста

Ласкава пухнаста

Зараз у цуценят гарний час для навчання і виховання. Господарі зможуть привчити їх до дисципліни на свій розсуд.

На вулиці малі просто не виживуть. Найкраще місце для таких прекрасних собачок у ваших домівках. І звичайно ми цього дуже прагнемо. Однак віддаємо тільки відповідальним господарям.

Якщо ви з іншого міста, ми знайдемо можливість доставити їх вам. По всім питання щодо цуценят звертайтеся за номером: (099) 509-60-16.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині дівчинка знущалась над тваринами і записувала побиття на відео. Також про те, що у Нікополі терміново збирають кошти на евакуацію 50 собак, які знайшли свої сім’ї у Польщі.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас