ЖИТТЯ

У Дніпропетровській області перекинулась вантажівка: на дорогу вилилось 500 літрів палива

13 жовтня, о 20:08, до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про ДТП. Вона трапилась на вулиці Громова селища міського типу Покровське Синельниківського району. Там стався розлив палива на проїжджу частину.  

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

По прибуттю рятувальників до місця події встановлено, що водій вантажного автомобіля «Mercedes-Benz» не впорався з керуванням та вантажівка перекинулась на бік. З пошкодженого паливного бака вилилось близько 500 літрів палива на проїжджу частину

Співробітник ДСНС провели роботи по змиттю розлитих паливно-мастильних матеріалів, аби запобігти виникненню займання транспортного засобу. Загиблих та травмованих внаслідок події немає.

Деталі дорожньо-транспортної пригоди встановлюють працівники Національної поліції. До надання допомоги залучено 5 чоловік особового складу та 1 одиниця техніки.

У Дніпропетровській області перекинулась вантажівка

У Дніпропетровській області перекинулась вантажівка

Раніше ми повідомили про те, що у Марганці рятувальники ліквідували займання господарчих споруд. Також у Нікопольському районі палала двоповерхова покинута будівля.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас