ЖИТТЯ

До Нікополя продовжують приїжджати передставники іноземних ЗМІ

Життя мирного Нікополя, як воно є, під постійними обстрілами з боку військ російської федерації, продовжує привертати увагу людей в Україні та світі. Тому до нашого міста приїжджають представники іноземних та українських ЗМІ, щоб надавати своїм глядачам реальну інформацію. Протягом двох тижнів Нікополь відвідали знімальні групи TV3 Latvia, Al Jazeera (Ізраїль), СТБ, «Рада» та «Суспільне».

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби Нікопольської міської ради.

Під час візиту журналістів цікавили питання як працює місто під ударами ворога, як готується до опалювального сезону та чи облаштовані пункти Незламності. Від самого початку війни робота уомунальних служби організована таким чином, щоб вони встигали наводити лад на вулицях міста і оперативно допомагати нікопольцям усувати наслідки обстрілів. Бригади фахівців швидко проводять екстрений ремонт розбитих стін та дахів, пізніше їх ремонтують за кошти міста.

У місті зараз 11 пунктів Незламності. За потреби їх кількість буде збільшено. Для безперервного функціонування пункти Незламності забезпечені питною та технічною водою, інтернет-зв’язком, генераторами. Також там передбачені ігрові зони для того, щоб малеча більш комфортно могла там повести час. Журналісти побували на місцях ворожих атак, відзняли понівечені будівлі та пункти Незламності, щоб побачити все на власні очі.

Раніше ми повідомили про те, що ніч на Дніпропетровщині минула без ворожих обстрілів. Також протягом минулого дня ворог п’ять разів обстрілював Нікополь та район з артилерії.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас