ЖИТТЯ

На Дніпропетровщині 36-річного чоловіка засудили до довічного ув’язнення за зґвалтування 8-річної дівчинки

На Дніпропетровщині до довічного ув’язнення засуджено чоловіка, який зґвалтував 8-річну дівчинку. Також під час обшуку в нього було вилучено корпус ручної оборонної осколкової гранати та запал.

Про це повідомляє інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби Дніпропетровської обласної прокуратури.

За публічного обвинувачення ювенальних прокурорів Кам’янської окружної прокуратури суд визнав винним місцевого мешканця у зґвалтуванні малолітньої дитини та незаконному придбанні, зберіганні вибухової речовини та боєприпасів без передбаченого законом дозволу (ч. 6 ст. 152, ч. 1 ст. 263 КК України). Його засуджено до довічного позбавлення волі.

Прокурори у суді довели, що у вересні 2022 року 36-річний чоловік помітив у дворі багатоповерхового будинку двох малолітніх дітей, які поверталися додому. Зайшовши з ними до під’їзду, він представився лікарем та потрапив з дітьми до їхньої квартири. Пересвідчившись, що в квартирі немає дорослих, чоловік попросив 7-річного хлопчика почекати в іншій кімнаті, а сам зґвалтував 8-річну дівчинку, причинивши їй тяжкі тілесні ушкодження.

Під час обшуку за місцем мешкання засудженого вилучено корпус ручної оборонної осколкової гранати та запал. Раніше чоловік вже був неодноразово засуджений за злочини проти статевої свободи та статевої недоторканості неповнолітніх. Наразі триває строк апеляційного оскарження.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині раніше судимий чоловік, зґвалтував 12-річну дівчинку. Також на Дніпропетровщині чоловік зґвалтував 8-річну племінницю.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас