ВЛАДА

В Енергодарі колишні поліцейські служать ворогу

В Енергодарі колишні поліцейські, які зрадили свою країну і пішли слугувати ворогу. Також новопризначені «співробітники окупаційної поліції», привезені звідусіль в якості карателів та катів, бояться залишатися подовгу на одному місці та регулярно змінюють місце свого проживання.

Для цього вони використовують порожні квартири мешканців Енергодара, які виїхали за межі міста. І час від часу змінюють не тільки будинки, а навіть мікрорайони проживання. Про це повідомляє мер Енергодару Дмитро Орлов, передає Інформатор.

Але здебільше їх конспірація є марною. Енергодар – невелике місто, в якому наразі залишилось близько чверті населення – порівняно з довоєнним періодом. І ті, хто залишаються, добре бачать чужинців, які окуповують квартири їхніх сусідів. Тож почуватися в безпеці загарбники не можуть, каже Дмитро Орлов.

“Після деокупації правоохоронні органи України з’ясують, хто добровільно працював на ворога, допомагав загарбникам катувати людей, чинив інші злочини на нашій землі. Немає сумніву, що всі зрадники, колаборанти та прибічники окупантів будуть виявлені та понесуть заслужене покарання відповідно до законодавства України. Це тільки питання часу”, – написав мер Енергодару.

Він також звернувся до всіх мешканців, які залишаються в окупації та страждають від знущань ворога. Просить їх намагатися уникати будь-якого контакту з окупантами, не афішувати відкрито свою проукраїнську позицію, не ризикувати своїм здоров’ям та життям.

Раніше ми повідомили про те, що в Енергодарі загарбники тримають у катівнях близько 200 атомників. акож про те, що окупанти навмисне заселяються в квартири місцевих, які виїхали.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас