ЖИТТЯ

В Енергодарі українські діти відмовляються приймати «руський мир» у школах

Загарбники та колаборатни роблять все можливе, щоб у захоплених школах Енергодара виховувати «нормальних руських дітей». Їх змушують слухати гімн рф, збільшують кількість так званих «уроків патріотизму» і занять з російської літератури та історії росії. Не дивлячись на всі ці заходи з промивання мізків, українські діти відмовляються приймати «руський мир», деякі учні прогулюють уроки.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення Медіа Центру Енергодару.

«Нещодавно був зафіксований випадок, коли 2-3 учні молодших класів принципово не підвелися під час гімну рф. Ми викликали батьків, говорили з ними. Діти у старших класах ставлять вчителям провокаційні запитання з російської історії, тому що вони все ще знають, що таке історія України. Зрозуміло, що ми вже давно прибрали це зі шкільної програми, але все одно», —  про це в сюжеті пропагандистського ЗМІ заявила «директорка» однієї зі шкіл міста

Жінка каже, що окупанти «намагаються покращити якість освіти» за рахунок залучення вчителів-«гастарбайтерів» з росії, але їм це не вдається.

«До нас нещодавно приїхали вчителі з Дагестана і Бурятії. Але тут, звичайно, є проблеми, тому що якість освіти відразу погіршилася. Діти скаржаться, вони не хочуть ходити на уроки і відчувається, що немає поваги до вчителів», — каже псевдодиректорка.

Колаборантка додала, що збирається спілкуватися з цього приводу з батьками непокірних учнів та «якось шукати нові підходи до дітей».

Раніше ми повідомили про те, що загарбники використовують ЗАЕС як майданчик для обстрілу Нікопольщини. Також Українські спецпризначенці розповіли, як за один рейд в Енергодарі знищили в тилу ворога майже дві сотні загарбників.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас