ЖИТТЯ

Попросив подзвонити «матері» та втік: у Дніпропетровській області викрили шахрая

У Новомосковському районі правоохоронці викрили шахрая. Скориставшись довірою малознайомого чоловіка, чоловік попросив зателефонувати “матері” й заволодів телефоном.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби Національної поліції у Дніпропетровській області.

Злочин стався 12 вересня на центральній вулиці села у Новомосковському районі. Правоохоронці з’ясували що шахраєм виявився 31-річний раніше судимий за тяжкий злочин місцевий мешканець. Мобільний телефон правоохоронці вилучили та повернули власнику.

26 вересня чоловіку повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці рекомендують: перш ніж давати комусь свій телефон, переконайтеся, що людина не викликає у вас підозри. Якщо маєте сумнів – відмовте у цьому. Адже навіть, якщо телефон повернуть, завжди є ризик, що зловмисник набрав певний номер та зняв кошти. Якщо ви стали жертвою аферистів, звертайтеся до поліції за номером «102».

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині шахрайські call-центри ошукали громадян Чехії на 7 мільйонів євро. Також ми попереджали про нову схему шахрайства через Facebook.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас