ЖИТТЯ

Мешканка Дніпропетровщини за 2000 тисячі доларів допомагала ухилянтам перетнути державний кордон

Поліція Дніпра затримала 45-річну містянку яка за 2 000 доларів незаконно переправляла чоловіків через державний кордон. Зараз вирішується питання про обрання підозрюваній запобіжного заходу.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення головного управління Національної поліції у Дніпропетровській області.

Правоохоронці Дніпра викрили жінку після отримання нею «винагороди» за її послуги. Як з’ясувалося, 45-річна жителька Дніпра організувала схему незаконного переправлення чоловіків через державний кордон для уникнення призову від мобілізації.

Під час обшуку за місцем мешкання поліцейські вилучили гроші, чорнові записи, печатки, документи, носії інформації, що підтверджують її протиправну діяльність.

Наразі жінку затримали в порядку статі 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомили їй про підозру за ч. 3 ст. 332 (незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання підозрюваній запобіжного заходу.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині шахрайські call-центри ошукали громадян Чехії на 7 мільйонів євро. Також мешканець Дніпропетровщини представлявся поліцейським та ошукав чотирьох людей.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас