ЖИТТЯ

В Покрові 59-річна жінка через заборонену соцмережу поширювала комуністичну символіку

В Покрові поліцейські викрили 59-річну жінку. Вона поширювала комуністичну символіку через заборонену в Україні соціальну мережу. Публікувала фотографії з атрибутами тоталітарного режиму.

Про це повідомляє пресслужба районного управління поліції Нікополя, передає Інформатор.

На своїй сторінці жінка розміщала фото із зображенням комуністичної символіки колишнього СРСР та поширювала її серед підписників. Це вона робила протягом тривалого часу зі свого мобільного телефону.

26 вересня правопорушниці вручили повідомлення про підозру за ч.1 ст.436-1 Кримінального кодексу України (поширення символіки комуністичного тоталітарного режиму).

Нагадаємо, відповідно до Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки», публічне поширення тоталітарної символіки в Україні заборонено.

Раніше ми пвідомили про те, що мешканець Кривого Рогу передавав спецслужбам рф напрямки польотів бойової авіації ЗСУ. Також про те, що у Дніпрі СБУ затримала російського агента, який діяв під прикриттям волонтерського фонду. Окрім того, СБУ викрила на Дніпропетровщині двох антиукраїнських агітаторів.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас