ЖИТТЯ

Подвійна втрата в педагогічному колективі Нікополя

В педагогічному колективі Нікополя подвійна втрата. Пішли з життя талановиті вчителі – Гаращенко Володимир Григорович і Желудков Олександр Павлович. Вони були справжніми професіоналами, які “віддають серце дітям”.

Про це стало відомо з Facebook. Сумні новини опублікували в групі заклади освіти міста Нікополя.

Відділ освіти і науки Нікопольської міської ради, професійна спільнота вчителів географії та економіки глибоко сумують в зв’язку з відходом у вічність Гаращенка Володимира Григоровича. Пам’ять про нього назавжди залишиться в наших серцях, йдеться у повідомленні.

Пішов у вічність Гаращенко Володимир Григорович

Пішов у вічність Гаращенко Володимир Григорович

Значну частину свого життя Володимир Григорович присвятив педагогічній діяльності. Очолював педагогічний колектив закладу загальної середньої освіти № 3, викладав географію у школах № 4, 7, 8, 21. Довгий час був керманичем міського методичного об’єднання вчителів географії і економіки.

Володимир Григорович завжди тримав руку на пульсі педагогічної думки, тісно співпрацював з педагогічними видавництвами та науковими установами країни, започаткував і довгі роки проводив міський конкурс «Юний географ» для школярів міста.

26 вересня 2023 року пішов з життя Желудков Олександр Павлович – Вчитель з великої літери, людина чуйна, добра, хороша. Понад 50 років свого життя присвятив педагогічній діяльності.

Олександра Павловича любили і поважали колеги, батьки, учні за чуйне і добре серце, за теплоту і розуміння, за професійність, інтелігентність та толерантність.

Пішов з життя Желудков Олександр Павлович

Пішов з життя Желудков Олександр Павлович

“Відділ освіти і науки Нікопольської міської ради та професійна спільнота вчителів фізичної культури висловлюють щирі співчуття родині з приводу смерті чоловіка, батька, дідуся. Пам’ять про Олександра Павловича назавжди залишиться в наших серцях”, – йдеться у повідомленні.

Інформатор висловлює щирі співчуття родинам та близьким педагогів, які пішли у вічність…

Раніш ми повідомили про те, що пішов із життя Почесний громадянин Нікополя, засновник компанії “Сентравіс” Василь Атанасов. На Нікопольщині передчасно помер директор ТОВ “Придніпровський” Олексій Стаценко. У Нікополі передчасно померла директор міськрайонного центру зайнятості і перестало битися серце директорки школи № 20.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас