ЖИТТЯ

Під Нікополем здетонував ворожий боєприпас і поранив хлопчика: стали відомі подробиці

Війна не щадить нікого і в Україні на сьогоднішній день немає безпечних місць. На днях трапився нещасний випадок в одному з сіл Першотравневської громади Нікопольського району.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення медикині Валентини Шпоньки.

В центральну оперативну диспетчерську “103” надійшов виклик з приводу травмування від вибуху невідомого предмета 12-річного хлопчика. На виклик негайно виїхала бригада підстанції Нікопольського району. По прибуттю на виклик лікарі побачили на подвір”ї перед вхідними дверима в дім – величезну вирву, двері, вікна вибиті і травмована дитина на руках переляканих батьків.

У хлопчика діагностовано мінно-вибухову травму: відкриту черепно- мозкову травму, струс головного мозку, рвану рану лобної ділянки голови, осколкові поранення обох нижніх кінцівок, опіки верхніх та нижніх кінцівок. Потерпілому зроблено знеболення, оброблені рани та накладені пов’язки, проводилась інфузійна терапія під час транспортування в Нікопольську міську лікарню № 4.

Раніше ми повідомили про те, що вночі ворог тричі бив по Нікополю та району з артилерії. Також війська рф завдали ракетного удару по підприємству Кривого Рогу.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас