ЖИТТЯ

На березі ставка під Нікополем знайшли кладовище черепах

На березі ставка поблизу Нікополя знайшли «кладовище» черепах. Припускають, що черепашок свідомо винищують рибалки. Бо ті заважають їм і чіпляються за гачки. 

Про це у Facebook написав Олександр Павлов, повідомляє Інформатор.

Чоловік  бʼє на сполох через масове винищення тварин. Це досить відома локація – ставок у Старозаводському. Саме там на на березі водойми він виявив велике «кладовище» черепах.

“Це кісточки з лапок черепах, яких десятками вбили наші люди просто тому, що вони їм заважали ловити рибу на ставку. Бо ті кляті черепахи мають нахабство чіплятися на гачки, та заплутуватись у риболовних сітках. Їх масово вбивають рибалки с особливою жорстокістю: розриваючи черепахам рота заради дешевого гачка, відрізаючи голови, розтрощуючи панцирі. І це не поодиноке явище, тільки на одному рибацькому місці на березі я знайшов ціле кладовище цих дивних беззахисних тварин. Там їхні кісточки, розтрощені панцирі та луска лежали шаром завтовшки близько 30 сантиметрів, – розповів екоактивіст.

Також Олександр розповів, що подібну картину бачив минулого року на Черкащині. Там місцеві рибалки черепах спалюючи живцем в очереті де ті ховаються.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині жінка викинула собаку з вікна 5-го поверху. Також про те, що у Нікополі собачка без очей, яку викинули на смітник, знайшла люблячу родину. Якщо ви досі не маєте вірного друга, зверніть увагу на цих маленьких цуценят. За розміром вони крихітні, не більші за чихуахуа і досить милі.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас