НОВИНИ

У Нікополі собачка без очей, яку викинули на смітник, знайшла люблячу родину

Міля – так назвали маленьку собачку без очей, яку дивом врятували волонтери у Нікополі. Для особливої крихітки шукали люблячих господарів. І вони знайшлися. Днями щаслива Мілі поїхала у свою нову родину.

Про неймовірну історію спасіння розповіла рятівниця собачки – волонтер Оля Гардт у FacebookПро це повідомляє Інформатор.

Юля, так звуть жінку, яка вирішила прихистити собачку без очей. Побачивши Мілю жінка одразу в неї закохалася. Це вже друга тваринка в родині з притулку Олі Гардт. Тож, за собачку можна не хвилюватися.

“Юлічку знаю вже давно, але зустрілись сьогодні вперше. Добра і з неймовірно великим серцем людина. Юлічка, ти наш Янгол… Дякую тобі величезне за таку неймовірну турботу, дякую що не злякалась особливої дівчинки. Таке буває дуже рідко, дякую за те що все ж таки буває”, – написала слова вдячності Оля Гардт.

Мілі у дбайливих руках

Мілі у дбайливих руках

Нагадаємо, 27 липня в сміттєвому баку волонтери знайшли маленьку собаку без очей, вони вигнили від інфекції. На той момент крихітці було всього 2,5 місяці. Беззахисну тварину врятували й усі разом знайшли їй родину.

Хочемо висловити великі слова вдячності нашим підписникам і підписникам Інформатор Дніпро за репости. Завдяки Вам майже одразу після публікації статті відгукнулось троє охочих прихистити сліпу собачку. Це були люди з різних міст.

Поміркувавши як слід волонтер Оля Гардт, яка врятувала тварину, віддала перевагу Юлії з Нікополя. Так їй підказало серце. Але перед тим, незрячу собачку трохи адаптували, провели необхідні процедури й щеплення. Тому, тільки зараз, після карантину, маленьку віддали у добрі Юліни руки.

Якщо ви досі не маєте вірного друга, зверніть увагу на цих маленьких цуценят. За розміром вони крихітні, не більші за чихуахуа і досить милі. Також волонтери збирають кошти на евакуацію 50 собак з Нікополя до Польщі. Ваша допомога буде доречна.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас