ЖИТТЯ

На Дніпропетровщині внаслідок займання в житловому будинку загинув 73-річний чоловік

21 вересня, о 6:20, до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на вулиці Толстого у Кривому Розі, горить житловий будинок. За вказаною адресою було оперативно направлено криворізьких вогнеборців у складі двох відділень.  

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Прибувши до місця виклику рятувальники встановили, що пожежа виникла всередині спальної кімнати та вогонь поширився по всій площі оселі.   Внаслідок займання пошкоджено речі домашнього вжитку, меблі та внутрішнє облицювання стін будинку на загальній площі 30 квадратних метрів.

Під час гасіння пожежі вогнеборці виявили обгоріле тіло власника будинку, чоловіка 1950 року народження. Пожежу локалізовано о 6:58 та ліквідовано о 7:04. До місця події залучено 10 чоловік особового складу та 2 одиниці пожежно-рятувальної техніки.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині масштабна пожежа знищила 400 тонн соломи в тюках. Також про те, що на Дніпропетровщині на паркінгу згоріло дві автівки.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас