ЖИТТЯ

На Дніпропетровщині на паркінгу згоріло дві автівки

5 вересня, о 11:40, до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про займання автомобіля на вулиці Тесленко у Кривому Розі. За повідомленням було направлено вогнеборців.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

По прибуттю до місця події, надзвичайники приступили до гасіння займання легкового автомобіля «Peugeot 405», який знаходився на тимчасовій зупинці. Також полум’я перекинулося на поруч припаркований легковий автомобіль «ЗАЗ-1103 Славута».

Вогнем пошкоджено моторний та багажний відсік, салон, двері автомобіля «Peugeot 405», та лобове скло, двері легкового автомобіля «ЗАЗ 1103 Славута». Площа пожежі становить 6 квадратних метрів.

Загиблих та травмованих немає. О 11:49 полум’я локалізовано та о 11:58 ліквідовано. До гасіння пожежі залучено 6 чоловік особового складу та 1 одиниця пожежно-рятувальної техніки.

На Дніпропетровщині на паркінгу згоріло дві автівки

На Дніпропетровщині на паркінгу згоріло дві автівки

Площа пожежі становить 6 квадратних метрів

Площа пожежі становить 6 квадратних метрів

Раніше ми повідомили про те, що за добу рятувальники Дніпропетровщини ліквідували 19 займань в екосистемах. Також рятувальники Дніпропетровщини допомогли чоловіку, який наштрикнувся потилецею на металевий штир.

Анна Томілова 

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас