ЖИТТЯ

На Дніпропетровщині 48-річний чоловік побив знайомого до смерті

У Синельниківському районі 48-річний чоловік до смерті побив знайомого. На ґрунті конфлікту підозрюваний впродовж декількох днів спричиняв потерпілому численні тілесні ушкодження, скориставшись його безпорадним станом.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби Національної поліції у Дніпропетровській області.

7 вересня, о 22:44, до поліції надійшло повідомлення від 48-річного чоловіка. Він повідомив, що прийшов в гості до знайомого – лежачого хворого та виявив того мертвим.

Правоохоронці встановили причетного до злочини чоловіка. Ним виявився той самий чоловік, який телефонував до поліції. Аби приховати злочин він повідомив до поліції неправдиву інформацію. Як з’ясувалося, підозрюваний проживав у потерпілого вдома.

Чоловіка затримали та повідомили про підозру за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років. Нападнику обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Триває слідство.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині затримали чоловіка, який застрелив знайомого на вулиці. Також у квартирі жорстоко вбили відомого музиканта Дніпропетровської філармонії.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас