ЖИТТЯ

Злий жарт: у Червоногригорівці невідомі розпустили чутки про видачу гуманітарної допомоги

У Червоногригорівці Нікопольського району, невідомі рознесли чутки, що до видачі гуманітарної допомоги. У зазначений час місцеві мешканці зібрались у вказаному місці, та ніякої гум-допомоги не отримали. 

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення Telegram-каналу Червоногригорівської громади.

“Як то буває, хтось комусь сказав не офіційно по секрету, що сьогодні в смт. Червоногригорівка буде видаватись якась гуманітарна допомога, якоюсь організацією. Звісно, люди швиденько підхопили цю тему і під “грифом секретно” швиденько рознесли майже по всьому селищу.”, – йдеться у повідомленні.

Біля ліцею зібрались люди, які чекали на обіцяну гуманітарну допомогу від благодійників. Прочекавши певний проміжок часу, благодійників так і не побачили. Тому хтось швидко вирішив підказати, що бачив щойно цих благодійників в іншому боці селища. Люди перемістилась в інший бік селища продовжуючи чекати там, та благодійників так і не побачили. Крім того, хтось з натовпу сказав, що благодійників не пустила селищна рада.

“По перше і основне: інформація про всю гуманітарну допомогу яка видається, попередньо висвітлюється на офіційних сторінках Червоногригорівської територіальної громади. Гуманітарну допомогу яку надають благодійні в тому числі і релігійні організації роздають у встановлених пунктах видачі, які всі вже повинні були вивчити. І останнє: Червоногригорівська селищна рада постійно залучає волонтерів, фонди, неприбуткові організації і місії, щоб жителі могли отримати все і ще щось на додачу. Тому просимо не пліткувати, не вестись на поводу, щоб вас часом не ошукали. Це був якийсь злий жарт мабуть, але не можна бути такими довірливими. Читайте там де слова підтверджені чимось, де гарантують, а не “бабка надвоє гадала”, – йдеться у повідомленні.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині понад 1,5 тисячі сімей отримали бейбі-бокси. Також ми повідомляли, що мешканці Нікопольського району отримали понад 260 тисяч літрів питної.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас