ЖИТТЯ

У Дніпропетровській області 22-річний чоловік без прав та у стані сп’яніння тікав з блок-посту

Днями у Кривому Розі, на блокпосту патрульні помітили автомобіль ВАЗ, водій якого побачивши, що його зупиняють, різко змінив напрямок руху та почав їхати з місця. Найближчий екіпаж патруля відразу ж зупинив порушника.

Про це повідомляє інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби Патрульної поліції Кривого Рогу.

За кермом автомобіля ВАЗ перебував 22-річний чоловік, який одразу почав зухвало спілкуватись з патрульними. Під час бесіди інспектори помітили в нього ознаки сп’яніння. Від проходження медичного огляду чоловік відмовився.

Інспектори встановили, що раніше водій вже неодноразово притягався до адміністративної відповідальності з тієї ж причини. Також керманич не мав водійського посвідчення, через те, що був його позбавлений.

Патрульні склали на порушника протокол за ч. 3 ст. 130 (Керування транспортним засобом особою у стані сп’яніння) та винесли постанову за ч. 5 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка позбавлена права керування) КУпАП. Крім того, поліцейські провели поверхневу перевірку авто та виявили всередині сигнальну гучномовну установку й склали на керманича ще один адміністративний матеріал — протокол за ст. 122-5 (Порушення вимог законодавства щодо встановлення і використання спеціальних світлових або звукових сигнальних пристроїв) КУпАП.

Оскільки транспортний засіб мав технічні несправності та суттєво перешкоджав дорожньому руху, поліцейські евакуювали автівку.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині жінка хотіла розплатитися фальшивими грошима. Також на Дніпропетровщині 36-річний чоловік протягом двох місяців обкрадав власну матір

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас