Нікополь До сайту

Голова Червоногригорівської селищної ради отримав орден “За мужність – ІІІ ступеню”

З нагоди Дня Незалежності України Президент Володимир Зеленський і перша леді Олена Зеленська взяли участь в урочистих заходах на Софійській площі у Києві. Президент вручив державні нагороди, відзнаки військовим частинам і бойові прапори зі стрічками з почесними найменуваннями. Серед нагороджених був і голова Червоногригорівської селищної ради Олександр Прокопенко.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення Червоногригорівської селищної територіальної громади.

Реклама

Голова Червоногригорівської селищної ради Олександр Анатолійович Прокопенко отримав нагороду. Особисто, орден “За мужність – ІІІ ступеню” йому вручив президент Володимир Зеленський.

Мешканці громади знають, що голова Червоногригорівської селищної ради Олександр Анатолійович Прокопенко не ховався і не намагався стати корисним тільки в тилу, приєднавшись до волонтерів чи будуючи в цей нелегкий час свою політичну кар’єру. Він за покликом серця пішов на захист рідної землі, приймаючи участь в боях на найгарячіших направленнях.

“Також вислуховуючи іноді “чому він пішов, він нам тут потрібен”… від деяких людей, скажу так: бо то його рішення, як мужнього чоловіка. Так, ми всі потрібні комусь. Але в перші дні війни ми з колегами бачили ті очі, як він ходив по кабінету без спокою, неначе “лев в клітці”, і ми знали – він стане на захист попри всі вмовляння! Ми схвалюємо його вибір, ми пишаємось ним, бо Олександр Анатолійович служить Українському вільному народові! Тож хочемо привітати всією дружньою Червоногригорівською громадою з орденом, і бажаємо злітати тільки вперед і вверх! Дякуємо за службу і чекаємо разом на перемогу.”, – йдеться у повідомленні.

Реклама

Раніше ми повідомили про те, що у Нікополі до Дня Незалежності України рятувальники отримали нагороди. Також у Нікополі нагородами відзначили жінок-волонтерок.

Анна Томілова

Реклама