ЖИТТЯ

У Нікополі нагородами відзначили жінок-волонтерок

Сьогодні, напередодні державного свята Дня Незалежності України, відзначили подяками представників волонтерського руху Нікополя. Анні Клим вручили нагороду – Хрест громадянських заслуг. Її вона отримала від мера Олександра Саюка.

Про це повідомляє пресслужба міськради Нікополя, передає Інформатор.

Анна, одна з багатьох небайдужих громадян, не зважаючи на труднощі, разом зі своїми друзями та помічниками спрямовують свої серця та ресурси на добрі та благі справи, йдеться в публікації на офіційній сторінці міського голови Нікополя у Facebook.

“Наші волонтери дійсно відданні справі. Це люди, для яких не існує слова “неможливо”. Вони люблять Нікополь і всебічно допомагають усім, хто цього потребує. Ми повинні з повагою та вдячністю ставитись до тих, хто за покликом душі допомагає наближати Перемогу України!”, – написав мер.

У Нікополі нагородами відзначили жінок-волонтерок

У Нікополі нагородами відзначили жінок-волонтерок

Анні Клим вручили нагороду - Хрест громадянських заслуг

Анні Клим вручили нагороду – Хрест громадянських заслуг

Раніше ми повідомили про те, що у Нікополі вручили державні нагороди захисникам України та сім’ям полеглих воїнів. Також про те, що у Червоногригорівці рідним загиблих воїнів передали державні нагороди. Захисника з Нікополя Леоніда Антипенка посмертно нагородили орденом “За мужність”. Також у Нікополі рідним загиблих воїнів передали державні нагороди.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас