ЖИТТЯ

Голова Червоногригорівської селищної ради отримав орден “За мужність – ІІІ ступеню”

З нагоди Дня Незалежності України Президент Володимир Зеленський і перша леді Олена Зеленська взяли участь в урочистих заходах на Софійській площі у Києві. Президент вручив державні нагороди, відзнаки військовим частинам і бойові прапори зі стрічками з почесними найменуваннями. Серед нагороджених був і голова Червоногригорівської селищної ради Олександр Прокопенко.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення Червоногригорівської селищної територіальної громади.

Голова Червоногригорівської селищної ради Олександр Анатолійович Прокопенко отримав нагороду. Особисто, орден “За мужність – ІІІ ступеню” йому вручив президент Володимир Зеленський.

Мешканці громади знають, що голова Червоногригорівської селищної ради Олександр Анатолійович Прокопенко не ховався і не намагався стати корисним тільки в тилу, приєднавшись до волонтерів чи будуючи в цей нелегкий час свою політичну кар’єру. Він за покликом серця пішов на захист рідної землі, приймаючи участь в боях на найгарячіших направленнях.

“Також вислуховуючи іноді “чому він пішов, він нам тут потрібен”… від деяких людей, скажу так: бо то його рішення, як мужнього чоловіка. Так, ми всі потрібні комусь. Але в перші дні війни ми з колегами бачили ті очі, як він ходив по кабінету без спокою, неначе “лев в клітці”, і ми знали – він стане на захист попри всі вмовляння! Ми схвалюємо його вибір, ми пишаємось ним, бо Олександр Анатолійович служить Українському вільному народові! Тож хочемо привітати всією дружньою Червоногригорівською громадою з орденом, і бажаємо злітати тільки вперед і вверх! Дякуємо за службу і чекаємо разом на перемогу.”, – йдеться у повідомленні.

Раніше ми повідомили про те, що у Нікополі до Дня Незалежності України рятувальники отримали нагороди. Також у Нікополі нагородами відзначили жінок-волонтерок.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас