ЖИТТЯ

Житель Дніпропетровщини ошукав чоловіка за схемою “друг просить в борг”

На Дніпропетровщині поліцейські викрили 22-річного чоловіка. Він ошукав мешканця Черкащини за схемою “друг просить в борг”. Позичені 4200 гривень обіцяв швидко повернути. 

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції в Дніпропетровській області, передає Інформатор.

55-річному жителю Черкаської області в месенджері «Телеграм» написав «знайомий» та попросив терміново позичити йому гроші. Обіцяв повернути на наступний день.

Чоловік погодився й одразу перерахував 4200 гривень. Наступного дня зателефонувавши приятелю – зрозумів, що його ошукали. Потерпілий одразу звернувся до поліції.

Поліцейські Кам`янського районного управління викрили зловмисника. Ним виявився 22-річний житель міста Верхівцеве.

Чоловіку повідомили про підозру у скоєні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до трьох років.

Поліцейські нагадують, якщо друзі або знайомі через телеграм-повідомлення просять надати грошей у борг – необхідно спочатку зателефонувати людині особисто та переконатися, що їй дійсно потрібна допомога.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині викрили шахрая, який ошукав людей на 2 мільйони гривень. у Покрові 29-річний чоловік зухвало поцупив велосипед.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас