ЖИТТЯ

У Кривому Розі під час купання потонув хлопчик: відео

22-го серпня, о 15:01, до Служби порятунку «101» від свідків надійшло повідомлення про інцидент. У Кривому Розі поблизу вулиці Старовокзальна у річці Інгулець тонули троє дітей. За викликом виїхали місцеві рятувальники двох чергових відділень. Також на місце події відправились водолази комунального підприємства «АРМС рятування на воді».

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

По прибуттю до місця події фахівці ДСНС встановили, що під час купання у непристосованому місці почали тонути троє підлітків.

Один з підлітків самостійно вибрався на бетонну опору. Другого хлопчика, 2011 року народження, врятував свідок події, який згодом почав тонути. Чоловіка, 1984 року народження, з води витягли співробітники Національної поліції до прибуття пожежно-рятувальних підрозділів (допомогли вибратись на бетонну опору). Підлітка госпіталізували.

Третій хлопчик, 2011 року народження, зник під водою. На двох гумових човнах рятувальники обстежили водну поверхню нижче за течією. До берега доправили хлопця, 2008 року народження, який вибрався на опору самостійно.

На відстані 30 метрів від берега, на глибині 5 метрів водолази виявили тіло дитини. Відомо, що хлопчика намагатися реанімувати. Однак все було марно.


Дітей рятували 13 чоловіків особового складу та 3 одиниці спецтехніки.

У Кривому Розі під час купання потонув хлопчик

У Кривому Розі під час купання потонув хлопчик

На двох гумових човнах рятувальники обстежили водну поверхню

На двох гумових човнах рятувальники обстежили водну поверхню

Один з підлітків самостійно вибрався на бетонну опору

Один з підлітків самостійно вибрався на бетонну опору

Відомо, що днями тут потонула жінка, рятуючи сина. За попередньою інформацією, чоловік рибалив у водоймі біля водоспаду. Зайшовши у воду, попав у сильну течію та почав тонути. Мати рушила на допомогу прямо в одязі. З переляку, син почав чіплятися за неї.

Очевидці викликали рятувальників. Ті – витягли чоловіка та дістали тіло матері. Жінку намагалися відкачати надзвичайники, але, на жаль, вона померла.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині потонув 7-річний хлопчик. Також про те, що надзвичайники врятували з річки чоловіка та вилучили тіло жінки. Також під Нікополем у річці Базавлук потонув чоловік.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас