ЖИТТЯ

На Дніпропетровщині надзвичайники врятували з річки чоловіка та вилучили тіло жінки

20 серпня, о 18:33, до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення від свідків про те, що на річці Інгулець у Кривому Розі тонуть дві людини. За повідомленням було направлено криворізьких рятувальників у складі чергового відділення.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

По прибуттю до місця події надзвичайники виявили, що у воді знаходиться чоловік та, ймовірно, жінка без ознак життя. На відстані 30 метрів від берега, за допомогою рятувального спорядження співробітники ДСНС врятували чоловіка. Та було вилучено тіло жінки. Їх доправили до берега, передали медичним працівникам та представникам поліції.

Чоловіка, 1991 року народження, оглянули медики, госпіталізація не потребувалась. До робіт було залучено 5 чоловік особового складу та 1 одиниця пожежно-рятувальної техніки.

Раніше ми повідомили про те, що під Нікополем у річці Базавлук потонув чоловік. Також на Дніпропетровщині у ставку потонув 10-річний хлопчик.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас