ЖИТТЯ

Закликав до співпраці з рф: на Дніпропетровщині затримали чергового колаборанта

Мешканцю Новомосковська повідомили про підозру у колабораційної діяльності. Чоловік публічно заперечував російську збройну агресію. 

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби Дніпропетровської обласної прокуратури.

За даними слідства, з початку повномасштабного вторгнення рф чоловік поширював дописи та відеозаписи з проросійських груп у забороненій соцмережі. У розміщених антиукраїнських матеріалах він заперечував збройну агресію рф та закликав до співпраці з державою-агресором і її збройними формуваннями.

Під час обшуку за місцем мешкання прихильника «русского мира» вилучено мобільний телефон та комп’ютерну техніку з доказами протиправної діяльності. Згідно з висновком експертизи, поширені чоловіком публікації містять публічне заперечення здійснення збройної агресії проти України, встановлення та утвердження тимчасової окупації, публічні заклики до підтримки рішень і дій держави-агресора.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині чоловік закликав захопити державну владу в Україні. також блогерша з Дніпропетровської області у соцмережах закликала скинути бомбу на Україну.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас