ЖИТТЯ

Блогерша з Дніпропетровської області у соцмережах закликала скинути бомбу на Україну

Мешканка Дніпропетровської області, блогерша Марія Л., яка деякий час жила в Одесі та Молдові активно висловлювала у соцмережах свою проросійську позицію. Пані  регулярно публікувала заклики до підтримки дій агресора. За це вона могла б отримати три роки позбавлення волі, але суд вирішив інакше.

Про це повідомляє Інформатор з повідомленням на Інформатор Кривий Ріг та посиланням на Єдиний реєстр судових рішень.

Марія Л, будучи користувачем соціальної мережі TikTok з нік-неймом « ОСОБА_7 » та Telegram-каналу ” ІНФОРМАЦІЯ_2» з нік-неймом «ОСОБА_8 », в мережі Інтернет та особистих месенджерах публічно закликала до підтримки рішень та дій росії, збройних формувань, окупаційної адміністрації держави-агресора.

У вересні 2022 року, на своїй сторінці у соціальній мережі TikTok жінка виклала відеоролик з публікацією:

«Русские, вы можете скинуть на них бомбу? На всю их семью? У них семья террористов. Они меня выгнали с Днепра. Они меня выгнали с Одессы. Они меня выгнали с Украины. Они хотят меня выгнать с Молдовы. Русские, пожалуйста, ёбн… те их бомбой. Я готова эту бомбу оплатить. Ёбн…те их уже бомбой. Все это кодло».

В тому ж місяці у Тік-тоці з’явився ще один відеоролик, у якому Л. заявила наступне:

“Очень надеюсь, что на ракетах, которые будут лететь на Украину, будет написано «За Крымский мост». Пид…сы вы еб…ые, б…ть. Ган…ны еб…е, зависливые нах…й, мрази бл…ь. Меня ходили фоткали три года, как крысы еб…не, приносили венки и землю.”

У соцмережах “Особа” зізнавалась, що ще з 2014 року зливала всю інформацію росіянам. Цілком закономірно, що “творчістю” проросійської білявки зацікавилися правоохоронні органи. У результаті дівчина постала перед судом. Їй погрожувало три роки позбавлення волі. Але суд вирішив інакше.

Як написано у судовому рішенні: “Допитана в судовому засіданні ОСОБА_3 винною себе визнала повністю та пояснила суду наступне. Все, що було зазначено у судовому засіданні – вірно. Вона дійсно публікувала свої емоції на особистих сторінках в соціальній мережі Telegram та Instagram. Вона не знала, що за публікації може настати кримінальна відповідальність. Розкаялась у вчиненому та обіцяла більше не порушувати закон”.

У результаті слідство визначило кваліфікацію злочину як колабораціонізм, а Приморський районний суд міста Одеси засудив Марію Л. до покарання у вигляді заборони протягом 10 років займати державні посади.

Раніше ми повідомили про те, що жителі Енергодару можуть повідомляти про злочини загарбників у телеграм-бот. Також про те, що поліція показала наслідки ракетного удару по Дніпропетровщині.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас